COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ford Approved Bruktbil

Ford Approved tilbyr kunden et bredt utvalg Ford bruktbiler av høy kvalitet fra alle Ford sine forhandlere. For å ha ro i sjelen så kan vi tilby den samme service og support som du kan forvente som en ny Ford bil kunde.

Bestill prøvekjøringKontakt oss
12 måneders garanti

75 punkters inspeksjonMaks 5 år eller 120.000 km


Fordeler ved kjøp av Ford Approved bruktbil

Ford Approved bruktbil gir deg det beste utvalget av brukt Ford, bilene oppfyller de strenge kravene som er satt for å bli Approved by Ford.


Med Ford Approved bruktbil er trygghet og forutsigbarhet inkludert:


 • Bilens alder er maksimalt 5 år etter første gangs registrering
 • Maksimal kilometerstand 120 000 km
 • Utvidet kvalitets-/sikkerhetssjekk
 • Komplett servicehistorikk
 • 30 dagers / 1000 km bytterett
 • Garanti og reklamasjonsrett
 • 12 måneders mobilitetsgaranti


Ford Key
Ett års garanti og reklamasjonsrett

Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Ford-forhandleren gir i tillegg inntil 24 måneders bruktbilgaranti, basert på bilens tilstandsrapport. Dekningsomfang, gyldighetsperiode og unntak kan variere geografisk, samt avhengig av bilens alder og tilstand. Garantibevis utstedes av Ford-forhandleren.


Ford Reception Help
Mobilitetsgaranti

Tar du service hos Ford Forhandleren gir vi mobilitetsgaranti og sikrer at du alltid får hjelp dersom uhellet skulle være ute. Forhandleren aktiverer kundens bil for Ford service aktivert veihjelp (SARA) som gir kunden 12 måneder pan-europeisk dekning fra dagen Ford Approved bruktbilen registreres på kunden (SARA er en del av 33 punkts kvalitetssjekken).


Ford Focus Blue
30 dagers bytterett

Kunden kan bytte inn sin nyinnkjøpte Ford Approved bruktbil en gang, innen de første 30 dagene eller 1,000 km etter kjøp (det som inntreffer først), såfremt følgende er oppfylt:

 • Bilen returneres til selgende forhandler
 • Det er samme bil som ble solgt (inkludert hjul og tilleggsutstyr)
 • Bilen er i samme stand som når den ble solgt (inkludert full tank)
 • Bilen byttes i en annen bil til tilsvarende eller høyere pris
 • Hvis kunden finansierte bilkjøpet hos Ford Credit vil “30 dagers bytterett” løftet bli supportert.Ford Service
75 punkts skjekkliste

Sertifisering av Ford Approved bruktbiler krever en grundig inspeksjon av den aktuelle bilen. En prosess for gjennomgang av bilens mekaniske tilstand og utseendemessige fremtoning.

 • Bilen er klargjort i henhold til «Ford Approved kvalitetskontroll» som består av en 75 punkts sjekkliste
 • Sjekket at ingen tidligere strukturelle skader i bærende konstruksjoner
 


Ford Kuga
Maksimal kilometerstand 120 000 

Bekreftelse på at trippteller i bilen ikke har overskredet 120 000 km, som sikrer garantier. 


Ford Expert Help
Servicehistorikk

Vi kontrollerer servicehistorikk og garanterer korrekt kilometerstand på alle biler som selges hos våre forhandlere. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og fører og passasjer komfort. Ved å følge produsentens anbefalinger om løpende service sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt annenhåndsverdi. 


Ford Focus Red
Bilens alder er maksimalt 5 år etter førstegangs registrering

Registrering er sjekket, bilen er ikke over 5 år (siden første gangs registrering) og at bilen ikke er meldt stjålet eller involvert i noen ulykke. 


Nyheter