Ole Vidar Gjerde er Servicemarkedssjef og ser frem til å ønske nye kolleger velkommen:)

VI SØKER MEKANIKERE/SERVICETEKNIKER FORD,VOLVO, MAZDA

bilSpiten har gjort store investeringer og gjør en betydelig satsning på servicemarkedet. For å imøtekomme endringene i bilbransjen har vi bygget om verksted og investert i et nytt dekkhotell. I forbindelse med dette har vi investert i nye produkter og teknologi for å legge til rette for at våre ansatte skal få best mulig arbeidsforhold slik at vi leverer Kongsberg beste bilopplevelse. Som servicetekniker må du være selvgående og det er et krav om fagbrev personbil mekaniker.

Vår målsetning er at vi skal bli best på service og kompetanse, samt få de mest fornøyde kundene i bransjen. Nå som vi er en del av et større konsern sammen med Bilservice satses det mer en noen gang på medarbeiderutvikling, kompetanse og kundetilfredshet.

Er dette en reise du kunne tenkte deg å være med på så send en søknad her eller kontakt oss på telefon: 32 77 24 50 eller 977 65 710

Se flere av våre filmer lenger ned!

OM BILSPITEN

bilSpiten AS er en av Kongsberg ledende bilforhandlere hvor vi forhandler Volvo, Ford og Mazda. I år ble vi en del av et større konsern hvor vi slo sammen eierinteressene med Volmax (lastebil) og Bilservice personbil. Vi teller i dag ca. 500 ansatte i konsernet.

På bilSpiten er vi 25 ansatte og det leveres 600-650 biler hvert år. De ansatte i bilSpiten AS ønsker å skape den beste kundeopplevelsen, og derfor har vi lagd slagordet "Kongsbergs beste bilopplevelse". Vi søker derfor deg som brenner for å gi gode kundeopplevelser og samtidig evner å arbeide nøyaktig, effektivt og med en stor grad av orden rundt deg. Du vil stadig være i kontakt med både kunder og kollegaer, slik at kommunikasjon er et nøkkelbegrep. Du må se gleden i å ha fornøyde kunder, inneha en porsjon kremmerånd og trives i et til tider hektisk miljø. Å være imøtekommende, kompetent og engasjert er verdier som er verdsatt. På bilSpiten skal vi gjøre hverandre gode, derfor er det viktig å være en teamplayer.Søk her!